top of page

MENU

BOISSONS

Aux Verres

Sirocco

Trebbiano, Sirocco, Terre Siciliane, Italie, 22

10 

Paco Molina

Macabeu, Parellada & Xarel·lo, Brut, Paco Molina, Espagne

13 

Perm Over

Müller-Thurgau, Perm Over, Strub, Rheinhessen, Allemagne, 22

12 

García Pérez

Sauvignon Blanc, García Pérez, Espagne, 23

15 

Frédéric Brouca

Carignan & Grenache, Gobelets Rouge, Frédéric Brouca, Faugères, Languedoc-Roussillon, France, 22

15 

Lammidia

Trebbiano, Montepulciano & Pecorino, Miscela, Lammidia, Abruzzes, Italie, 21 (Rosé)

16 

Lammidia

Trebbiano, Pecorino, Montonico et Autres, Miscela Bianca, Lammidia, Abruzzes, Italie, 21 (Macération)

17 

Lammidia

Assemblage, Flamingo, Lammidia, Abruzzes, Italie, 21 (Rosé de Saignée)

19 

Lammidia

Montepulciano & Moscato, Panda, Lammidia, Abruzzes, Italie, 21 (Rosé)

20 

Apéritifs & Digestifs

Fumey Chatelain

Chardonnay & Savagnin, Macvin, Fumey Chatelain, Jura, France

13 

Rosemont x Montréal Plaza

Calendula, Liqueur d’herbes, Rosemont x Montréal Plaza, Québec

16 

Chartreuse Jaune

22 

Cinque Campi

Eau de Vie de Marc de Spergola, Bianca, Italie

22 

Domaine Rolet

Savagnin, Vin Jaune, Domaine Rolet, Jura, France, 16

22 

Cocktails

Aperol Spritz

Aperol, Cava, Soda

14 

Cynar Spritz

Cynar, Cinzano, Cava

14 

St-Germain Spritz

St-Germain, Cava, Soda

15 

Negroni

Cinzano, Campari, Gin Koï

15 

Margarita

Tequila 1800, Triple Sec

15 

Espresso Martini Classique

Infusé à Froid, Vodka Narval, Vox Café

16 

Espresso Martini Crèmeux

Infusé à Froid, Vodka Narval, Baileys, Vox Café

16 

Naked & Famous

Chartreuse Jaune, Mezcal, Aperol, Lime

17 

bottom of page